Bokbloggsjerka – Att läsa om böcker 14


Då var det fredag igen, och då är det bokbloggsjerka som gäller. Den här veckan frågar Annika om man läser om böcker.

jerka11

Först missuppfattade jag uppgiften och tolkade det: läser du böcker som handlar om böcker. Vad är detta? tänkte jag, men förstod sedan att det handlar om att läsa en bok en gång till. Haha! Måste vara att jag är lite trött så här på eftermiddagen, efter att ha rättat elevarbeten nästan hela dagen!

I alla fall så kommer mitt svar här: Jag tänker på att jag ska läsa om vissa böcker, som jag tycker är så himla bra, men det har inte blivit av. Just för att det alltid är någon ny bok som lockar istället. En bok finns i min bokhylla och den vill jag gärna läsa om, så snart jag har glömt så pass mycket att det blir som om att läsa den för första gången igen. Astas bok av Barbara Vine. Kanske tar jag upp den nu i sommar.


14 tankar om “Bokbloggsjerka – Att läsa om böcker

Kommentarer är stängda.