Bokbloggsjerka 3-6 oktober 38


Det var ganska länge sedan jag var med i en bokbloggsjerka. Många gånger har jag glömt bort den och andra gånger har det varit en fråga som inte passade mig av en eller annan anledning. Men idag tänkte jag hänga på.

Frågan som Annika ställer den här helgen är:

Planerar du vad du ska läsa och när och hur går du i så fall till väga?

Nej, det gör jag inte. Jag läser det jag känner för tillfället. Med det menar jag att jag slalomläser (som det tydligen kallas när man läser flera böcker på en gång). Att slalomläsa har verkligen sina fördelar. Om jag inte känner för att läsa en viss bok kan jag bara plocka upp en annan. Jag måste heller inte tvinga mig igenom en halvbra bok bara för att äntligen få börja med en bok som ligger och skriker åt mig att bli upplockad. Ibland, om jag har många böcker som ska påbörjas kan jag lägga dem i viss ordning, men annars läser jag dem i den ordning jag själv vill.

Just nu läser jag två stycken vid barnvagnen, två stycken i sängen, två stycken på toa och en i soffan. Praktiskt och smidigt.

Hur gör du när du läser?


38 tankar om “Bokbloggsjerka 3-6 oktober

Kommentarer är stängda.