Bokad för Andra världar


Nu har bokat in mig på nästa års Andra världar, bokmässan för sci-fi, fantasy och skräck.

I våras när jag var där bar stämningen på topp, lokalen magisk och människorna underbara. Det var ingen tvekan om att jag skulle boka in mig inför 2014 års Andra världar. Längtar redan dit.

Vad är Andra världar? Besök bloggen http://www.andravarldar.blogspot.com som styrs av Anna, fixaren för hela den underbara bokmässan. Där finns allt: från utställare, happenings till vägbeskrivning. Väl värt ett besök.

Vi ses väl där?

Bokad för Andra världar


Nu har bokat in mig på nästa års Andra världar, bokmässan för sci-fi, fantasy och skräck.

I våras när jag var där bar stämningen på topp, lokalen magisk och människorna underbara. Det var ingen tvekan om att jag skulle boka in mig inför 2014 års Andra världar. Längtar redan dit.

Vad är Andra världar? Besök bloggen http://www.andravarldar.blogspot.com som styrs av Anna, fixaren för hela den underbara bokmässan. Där finns allt: från utställare, happenings till vägbeskrivning. Väl värt ett besök.

Vi ses väl där?