Bloggutmaning dagens klädsel 1


Idag handlar bloggutmaningen om vad för kläder jag har på mig.

Jag väljer att berätta vilken typ av kläder jag trivs bäst i och ofta har på mig: nämligen kjolar.

image

image

Ärligt talat äger jag bara två par byxor: ett par mammabyxor och ett par mysbyxor (ja, förutom arbetsbyxorna). Annars har jag kjol eller klänning på mig. Jag tycker det är skönt och bekvämt med kjol. Gärna en lång med lite snurr i (dvs att den svänger härligt när man snurrar runt).

Jag fick en gång kommentaren att jag alltid har så fina kjolar på mig, även när jag ligger i trädgården och påtar. 🙂 Det ligger något i det. Kjolar är min favorit oavsett vad jag gör.

Problemet har varit att hitta kjolar i affärerna. Länge har det inte riktigt varit modernt med långa kjolar. Jag hade stora problem att hitta det jag ville ha. Till slut har jag börjat uppskatta kjolar som endast räcker till knäna. Dem finns det gott om och dessutom är de lättare att kombinera med andra kläder.

Jag har tidigare visat den här bilden av mig, men jag tycker den är typisk mig och min klädstil. Speciellt när det gäller kjolar och klänningar.
image

Bloggutmaning dagens klädsel


Idag handlar bloggutmaningen om vad för kläder jag har på mig.

Jag väljer att berätta vilken typ av kläder jag trivs bäst i och ofta har på mig: nämligen kjolar.

image

image

Ärligt talat äger jag bara två par byxor: ett par mammabyxor och ett par mysbyxor (ja, förutom arbetsbyxorna). Annars har jag kjol eller klänning på mig. Jag tycker det är skönt och bekvämt med kjol. Gärna en lång med lite snurr i (dvs att den svänger härligt när man snurrar runt).

Jag fick en gång kommentaren att jag alltid har så fina kjolar på mig, även när jag ligger i trädgården och påtar. 🙂 Det ligger något i det. Kjolar är min favorit oavsett vad jag gör.

Problemet har varit att hitta kjolar i affärerna. Länge har det inte riktigt varit modernt med långa kjolar. Jag hade stora problem att hitta det jag ville ha. Till slut har jag börjat uppskatta kjolar som endast räcker till knäna. Dem finns det gott om och dessutom är de lättare att kombinera med andra kläder.

Jag har tidigare visat den här bilden av mig, men jag tycker den är typisk mig och min klädstil. Speciellt när det gäller kjolar och klänningar.
image


0 tankar om “Bloggutmaning dagens klädsel

  • Mrs Andie

    Jag tror att jag kommer att göra som dig och modifiera mitt inlägg en aning, har inte tagit någon bild av dagens outfit. Angående kjolar vill jag också ha längre kjolar i alla fall som går nedanför knät. Ett tips är att kolla på secondhand efter ”tant” kjolar oftast är de lite längre och inte så där H&M korta som finns i vanliga klädbutiker.