Bloggfest 2015 2


image

Jag har en tid haft bloggledigt jnder sommaren, men nu tänkte jag sätta igång igen. Och vad passar inte bättre än att starta upp med att vara med i bloggfesten 2015

Det handlar om att blogga och nätverka. I och med detta inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag är Nathalie Sjögren – den nåltovande skräckförfattaren. Dels skriver jag böcker och dels gör jag personliga porträttdockor i ull.

Här är en video jag la upp på  instagram häromdagen. Där visar jag upp min Rock ’n’ Wool kollektion.

image

Jag nåltovar både kändisar och privatpersoner. Allt jag behöver är ett kort på personen jag ska avbilda. Dockorna är helt igenom ull och jag arbetar med en speciell nål.

Förutom detta skriver jag, och då helst skräck.

image

Min debutroman heter I nattens mörker. Manus nr 2 ligger ute hos förlagen och jag har nästan skrivit klart manus nr 3. Under tiden har jag fått en steampunknovell publicerad ( fråga mig gärna om du inte vet vad steampunk är) och nu i höst får jag två  noveller till publicerade (en till steampunk och en spökhistoria).

Detta är en del av allt mitt skapande. Kolla gärna runt på min hemsida för att se fler bilder eller kanske beställa något.

/Nathalie


2 tankar om “Bloggfest 2015

  • Linda @Bloggsucce

    Jag tycker dina figurer/ansikten är så fantastiska! Att du lyckas skapa såna fantastiskt fina dockor! Grymt imponerad måste jag säga! Och jag är så nyfiken på dina böcker, jag har ännu inte läst dem. Definitivt något i min kategori så det får jag kika närmare på! Så glad att du är med i Bloggfesten! 🙂

Kommentarer är stängda.