#blogg100 har startat


blogg100-logotype-300x256Tänkte jag bara skulle skriva ett inlägg om vad (jag tror) mina inlägg under #blogg100 kommer att handla om. Nu när utmaningen har börjat.

Den här bloggen handlar om mitt hantverk och vad som händer på vår fårgård, så först och främst kommer inläggen att handla om det. Jag jobbar nu för fullt med att få så många nåltovade figurer som möjligt klara till att ställas ut på SiV (Stickfest i Väst). Så ni som följer mig får se utvecklingen i det arbetet. Snart, kan jag lova, kommer jag lägga upp bilder på en färdig Elvis, för jag har bara några detaljer kvar.

Sedan händer det en del på bokfronten också i vår. I april ställer jag ut på bokmässan Andra världar. Min bok I nattens mörker säljer jag tillsammans med steampunknovellen I stormen hon dansar. Inlägg om detta lär komma.

Och när våren kommer, kommer även en hel del lamm födas på gården. Bilder och text om detta kommer utan tvekan att hamna här på bloggen.

Dessutom har jag startar en hantverksjerka. Varje fredag ställer jag en fråga kring hantverk och den som vill vara med svara på sin blogg och länkar url:en i en kommentar. Än så länge är det många som läser just de inläggen, men ingen som kommenterar. Jag hoppas det blir ändring på det. 🙂

Så jag har ju alla möjligheter i världen att skriva ett inlägg per dag. Hoppas bara jag lyckas med det.