Blog your heart out 1


Jag har fått en uppmaning från Pernilla på Perny leker vuxen att svara på några frågor kring mitt bloggande. Reglerna är att man svarar på 5 frågor, och sedan skickar vidare utmaningen till 5 bloggar som har färre än 100 följare. Vilka jag väljer ser ni nedan.

Så nu kör vi:

1. Vem inspirerade dig/ uppmanade dig att börja blogga?

Det började egentligen med min andra blogg, landalamm, där jag berättar om vad som händer på vår fårgård och främst alla hantverkssaker som jag gör. Jag var med i ett projekt om och med kvinnor som hantverkade i Halland och där ingick det att man skulle lära sig hur en blogg fungerar. Min första blogg var en blogspot-blogg, men via mitt jobb (där jag då var hemsideansvarig) fick jag en utbildning i hur man använder wordpress, och då bytte jag min egen blogg till wordpress. I samma veva startade jag den här bloggen.
2. Hur väljer du ämnen att blogga om?

Oftast handlar det om när jag skapar något i skrivarväg, och även det som inspirerar mig. Så på den här bloggen handlar det om och omkring skrivande helt enkelt. Och ibland de böcker jag läser.

3. Vad vet de flesta inte om dig?

Det är nog inte så många som vet att jag skriver, om man inte är här inne och läser detta, vill säga. 🙂

4. Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?

lugn, mystisk, lantlig (kanske knasig kombination, men så har jag fötterna på lite alla möjliga ställen)

5 . Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?

Läsa, skriva, nåltova, virka, sticka, laga mat, titta på tv, umgås med vänner, dricka te. Allt i en salig blandning.

Slutligen utmanar jag dessa fem bloggare:

Susanne

Rose

Helene

Anna och

Andie

Lycka till!


En tanke om “Blog your heart out

Kommentarer är stängda.