Behöver hjälp med min bok i nåltovning 4


Jag är den nåltovande skräckförfattaren och snart kommer jag kunna kombinera båda delarna av mitt skapande genom att jag publicerar en bok i nåltovning. Men innan jag kommer så långt att jag kam trycka den är det några saker jag funderar på.

Då behöver jag din hjälp. Min bok är en hantverksbok där jag steg för steg visar med bilder hur man nåltovar och gör olika figurer i ull.

I och med detta har jag gjort en undersökning. Jag hade verkligen uppskattat om du ville ta dig tid att svara på mina 7 frågor – helt anonymt.

För att komma till undersökningen klicka här

Tack och ulliga hälsningar

Nathalie – den nåltovande skräckförfattaren


4 tankar om “Behöver hjälp med min bok i nåltovning

  • Tora Greve

    Jag tror inte det finns några böcker om nåltovning på svenska. Förslag: Ta kontakt med ICA-förlaget eller Hemslöjden. Du har säkert några bilder och annat material att visa dem. Om du väljer att skriva en bok, ta tydliga bilder. Flät in små historier från gården och dina får. Gärna färgbilder. Fråga om de är intresserade av en sådan bok. Om du väljer att publicera själv, tryck i ett coffeetableformat med hårdpärm, några färgbilder, men mest svartvitt till instruktionerna.

  • Tess Mabon

    Svarat på enkäten, men klurigt att svara på om man som jag inte ens är nyfiken på nåltovning.
    Enkäten vänder sig till de som redan är nyfikna?

Kommentarer är stängda.