Bedömning av teer 3


Min dröm är att någon gång kunna sälja te i vår gårdsbutik. Innan det blir möjligt finns det några steg på vägen. Ett av dem, tänkte jag, är att testa och bedömma olika teer. Lära mig mer om dem, m.m.

image

För tillfället har jag dessa teer i mitt skafferi. Det är (från vänster till höger) : kobbs Himlagott, Valentin (grönt te från Tea’s butik i Gbg), Green peach tea + höstsymfoni (egen blandning), honungste och ett svart te köpt på ica (har tyvärr glömt namnet).

Jag tänkte testa dessa, dricka dem ett tag och sedan recensera dem innan jag testar några nya.

Redan nu har jag smakat alla utom honungsteet, och min favorit än så länge är Himlagott, för det är just himla gott.

Så jag återkommer med recensioner allt eftersom.

Detta är inlägg 14, dag 14 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 14 av 100.