Att finna inspiration i naturen 5


Igår var det skönt väder. En dag utan regn, vilket i och för sig inte gör något, men jag tog mig en tur i skogen. Eller, rättare sagt, två turer. Först tog jag med mig min son och en av hundarna och tog en lång promenad. Bara för att få lite skön luft. Det var inte planerat, men vi hittade en hel drös av trattkantareller. En mycket trevlig överraskning.

Sedan, efter att jag hade forat fåren tog jag mig sväng till upp i skogen, den här gången utrustad med korg. Jag trodde inte att jag skulle hitta några kantareller, men jag hittade faktiskt många fina och stora. Dessutom fick jag otroligt med inspiration när jag gick där i den trollska skogen. En hel drös av lösningar kom till mig hur jag skulle komma vidare i mitt manus och koppla ihop olika scener. Mitt vanligaste problem när jag skriver är att jag har en scen som jag vet ska komma, men de scenerna emellan där jag är och den som jag tänker på har jag svårt att skriva/komma på. Nu har jag alltså löst det hela och det känns mycket bra.


5 tankar om “Att finna inspiration i naturen

Kommentarer är stängda.