Att bli inspirerad av Wolves 10


Idag åkte jag bil till jobbet och då kom låten Wolves av Selena Gomez på radion. Den satte genast igång min fantasi, eftersom jag har vargar med i både boken Undergång och i fortsättningen Underjordens väktare (som jag skriver på nu).

(Det här inlägget innehåller affiliatelänk från Bokus.com)

När jag åkte på motorvägen, regnet smattrade mot rutan och den halländska naturen susade förbi utanför dök det upp en hel subplot i huvudet. Jag har börjat skriva en del på Underjordens väktare, men jag har känt att den är lite trög. Det är inte samma tempo som i förra boken och de scener jag skriver är ganska lika varandra (och utspelar sig på samma platser). Det saknas något.

Därför var det underbart när det klickade till i huvudet och en helt ny karaktär dök upp. Nu vet jag vad jag ska varva de scener jag redan har skrivit med. Och dessutom blir det en större tvist på hela historien.

Tyvärr kan jag inte gå mer in i detalj på det jag har kommit på, för det skulle avslöja allt för mycket. Men för att trösta dig kan jag tipsa om att du läser boken Undergång (om du inte redan har det). Du hittar den här på Bokus.


10 tankar om “Att bli inspirerad av Wolves

Kommentarer är stängda.