Återträff med Andra världar 7


Jag var nästan inne på bokmässan igår. Stod vid ingången, gick t.o.m. in genom dörrarna, men längre än så kom jag inte. Varför? För att jag stämde träff med några från bokmässan Andra världar, en bokmässa för sci-fi, skräck och fantasy.

Det var tänkt att vi skulle vara ca tio stycken, men några droppade av, så det blev till slut endast fyra stycket, men vi hade väldigt trevligt ändå.

Över pizza pratade vi om böcker, bokmässa, förlag och bokpublicering. Pernilla från http://www.theperny.blogspot.com står i valet och kvalet om hon ska föröka hitta ett förlag eller om hon ska trycka sin bok själv. Jag har läst några scener ur hennes trilogi Alvhilda ochtycker det r grymt bra. Vilken väg Pernilla än väljer så ser jag verkligen fram emot att få läsa hela boken.

Det blev lite sent igår och för en mamma med en två månaders baby var det ovant kan jag säga. Extremt trött var jag när jag väl kom hem, men samtidigt var det värt det, för det är alltid kul att träffa likasinnade. Jag ser fram emot Andra världar 2014 och även Bokmässan 2014. Väl möt där. 🙂

Nu ska jag, inspirerad som jag blivit, skriva lite. 😉


7 tankar om “Återträff med Andra världar

 • Pernilla Lindgren

  Tycker jag du gör rätt i. Det var fantastiskt trevligt och jag ser fram emot att träffa dig och alla de andra igen. Jag själv grubblar fortfarande på det där med böckernas framtid

 • Pernilla Lindgren

  Tycker jag du gör rätt i. Det var fantastiskt trevligt och jag ser fram emot att träffa dig och alla de andra igen. Jag själv grubblar fortfarande på det där med böckernas framtid

 • Anna Vintersvärd

  Jag är också nyfiken på Alvhilda och hennes omgivning! Håller tummarna för att kunna skaffa mig en uppsättning av böckerna så snart som möjligt, på ett eller annat sätt. 🙂

  Tack snälla Nathalie för att du kom med oss i fredags! Det var jättekul och urmysigt att få träffa dig och de andra igen!

  • nathaliesjogren

   Ja det var himla trevligt. Jag valde mellan att träffa er eller att gå på bokmässan och jag tycker att jag valde rätt. Fick senare lite inside information om Alvhilda och blev bara mer sugen på att få läsa den.

Kommentarer är stängda.