Återhämtar mig


Förra veckan gjorde jag en operation. Ingen direkt stor men återhämtningen tog längre tid än vad jag hade trott. Men nu börjar det sakta bli bättre och jag kan röra mig bättre.
I det här läget är jag glad att jag skriver för hand eftersom man då kan sitta eller ligga i den ställning man vill och ändå arbeta. Nu är det således nya scener i början av manuset som gäller och en annan vinkel på det hela. Efter ett litet bakslag björkar jag nu resa mig även bildligt.

Dessutom har jag anmält mig till en skrivarkurs i hur man bygger upp världar i sitt skrivande. En internetbaserad kurs som jag ser fram emot.

Med andra ord kan det bara bli bättre.


0 tankar om “Återhämtar mig

 • Johan Lindback

  Jag drabbades själv av en hjärtinfarkt i juli, och efter det lyckades jag inte skriva på en och en halv månad. Det kändes fruktansvärt! Därför är jag jätteglad att höra att du faktiskt klarar av att skriva under återhämtningsperioden. Hoppas att allting ordnar sig!

  • nathaliesjogren

   Oj! Hjärtinfarkt är ju ganska allvarligt. Jag förstår att du inte orkade skriva på ett tag. Hoppas att du mår bättre nu. Min operation var inte så allvarlig och dessutom snabbt övergående. Man ska inte klaga med andra ord.

 • Carola

  Tråkigt att din kropp inte fungerat som den ska. Hoppas du mår bättre nu. Skrivarkursen verkar vara något att se fram emot. Skulle ha varit något för mig också men jag har redan skapat mig en egen värld. Den skulle behöva utvecklas en hel del i och för sig :). Den är inte komplett ännu. Du får hemskt gärna dela med dig lite av vad du får ut av kursen!