Arbetslös eller inte 1


Idag var min sista arbetsdag. Det senaste året har jag jobbat som textillärare på en grundskola, men eftersom jag inte är behörig i det ämnet var det bara ett vikariat på ett läsår. Nu är jag alltså arbetslös.

Eller är jag? Hemma på gården är det en hel del som ska fixas. Den vanliga städning och tvättning så klart, men sedan är det färdigbyggandet av fårhuset, byggandet av en altan som ska göras. Och så har jag ju min bok naturligtvis. Kanske jag får mer tid nu att skriva klart den? Man kan ju alltid hoppas. Planer från början var att bli klar nu till sommaren, men jobbet har tagit upp mer tid, så jag har inte kommit fullt så långt som jag hade hoppats.

Så sysslolös är jag då inte. 🙂

Trevlig sommar på er alla.

Red Pen Proofreading a Manuscript by Laptop Royalty Free Stock Photo


En tanke om “Arbetslös eller inte

Kommentarer är stängda.