Ännu en recension – diskussion


Generellt brukar de som recenserar min bok tycka om den, vilket jag är mycket glad och tacksam för.  Det som de flesta brukar kommentera är förekomsten av många stavfel och fel uttryck.
   Jag känner här att jag behöver kommentera detta. Visst är det förfärligt med stavfel i en bok. När jag själv läser en bok och upptäcker ett stavfel kommer jag oftast helt bort mig. Till alla de som har läst, läser eller kommer att läsa I nattens mörker, beklagar jag detta. Orsaken till det är att när jag skrev boken hade jag ingen rättstavningskontroll. När jag sedan skickade in boken till förlaget blev den inte korrekturläst ordentligt. Om det beror på att jag inte meddelade förlaget om att det behövdes, eller om de antog att jag redan hade gjort det, vet jag inte. Naturligtvis ska en bok korrekturläsas innan den trycks och med nästa bok blir det bättre, det lovar jag.

I väntan på nästa bok finns således en ny recension av I nattens mörker. Ni hittar recensionen här. Tack Böcker, böcker, böcker för recensionen.

Ännu en recension – diskussion


Generellt brukar de som recenserar min bok tycka om den, vilket jag är mycket glad och tacksam för.  Det som de flesta brukar kommentera är förekomsten av många stavfel och fel uttryck.
   Jag känner här att jag behöver kommentera detta. Visst är det förfärligt med stavfel i en bok. När jag själv läser en bok och upptäcker ett stavfel kommer jag oftast helt bort mig. Till alla de som har läst, läser eller kommer att läsa I nattens mörker, beklagar jag detta. Orsaken till det är att när jag skrev boken hade jag ingen rättstavningskontroll. När jag sedan skickade in boken till förlaget blev den inte korrekturläst ordentligt. Om det beror på att jag inte meddelade förlaget om att det behövdes, eller om de antog att jag redan hade gjort det, vet jag inte. Naturligtvis ska en bok korrekturläsas innan den trycks och med nästa bok blir det bättre, det lovar jag.

I väntan på nästa bok finns således en ny recension av I nattens mörker. Ni hittar recensionen här. Tack Böcker, böcker, böcker för recensionen.