Annat att tänka på


De senaste dagarna har det inte blivit speciellt mycket skrivet. Det hela började med att jag renskrev allt jag hade skrivit för hand till datorn. Därefter kom jag liksom i synk med mig själv och med texten. Det var lättare att se i vilken ordning olika scener ska komma och vilka scener jag behöver lägga till.

Därefter tappade jag lite gnistan. Eller ska jag säga att det som har hängt över mig och bekymrat mig om manuset släppte och därmed tog jag mig omedvetet en paus.

Likaså har jag inte bloggat direkt mycket. Mitt bloggande här och mitt skrivande hänger liksom ihop.

Dessutom har jag de senaste dagarna fokuserat på andra typer av skapande. I ondags var jag på Nääs slöjdseminarium på en kurs om vad man kan göra med grov ull. Det var otroligt intressant och jag kom hem med ett nytt tovat sittunderlägg. Det hänger nu på torkning och jag är mycket nöjd. Bilder kommer jag att lägga upp på min nya blogg www.landalamm.wordpress.com (passar på att göra lite reklam nu när jag har flyttat bloggen till en ny adress). Så ullen är också en stor orsak till varför jag inte har skrivit på ett tag. Jag har nämligen tagit upp nåltovning igen inför den julmarknad jag ska stå på i Frillesås första helgen i december.

Så jag har ändå skapat.