Andra världar till Jönköping


Nu är det officiellt. Bokmässan Andra världar flyttar i år till Jönköping. Visst var det underbart på Sägnernas hus, men jag tror det kan bli lika härligt på kulturhuset. Dessutom finns det nu ingen ursäkt längre att inte åka dit. Hur svårt är det att ta sig till Jönköping? Inte speciellt svårt. Ni kommer verkligen att missa något om ni inte åker dit.

Datum: 26-27 april. Läs allt om mässan här. Dessutom är det fri entre. Jag kommer att vara där och sälja min bok I nattens mörker, till mässpris. Jag kommer även ha med mig mina nåltovade figurer (håll utkik på min andra blogg vilka figurer jag gör) som utställningexemplar.

Jag längtar redan dit (vilket jag iof har gjort sedan det tog slut förra året) och det ska bli så kul att åka tillbaka dit.

Så, vi ses väl där?