Agatha Christies födelsedag


Idag är det Agatha Christies födelsedag. Hon föddes 1890. Tänk att hennes böcker håller än idag och fortfarande görs det tv-serier och filmer på dem. Jag är mäkta imponerad av denna kvinna som tog sig fram i männens värld och fick sina böcker publicerade. Tyvärr måste jag erkänna att jag faktiskt aldrig har läst någon av hennes böcker, men jag har sett många filmer och olika tv-serier. Jag växte delvis upp med dem, eftersom min moster var mycket intresserad och samlade på hennes böcker, både på svenska och på engelska. Några av de engelska böckerna står numer i min bokhylla, väntandes på att bli läst.

Agatha Christies födelsedag


Idag är det Agatha Christies födelsedag. Hon föddes 1890. Tänk att hennes böcker håller än idag och fortfarande görs det tv-serier och filmer på dem. Jag är mäkta imponerad av denna kvinna som tog sig fram i männens värld och fick sina böcker publicerade. Tyvärr måste jag erkänna att jag faktiskt aldrig har läst någon av hennes böcker, men jag har sett många filmer och olika tv-serier. Jag växte delvis upp med dem, eftersom min moster var mycket intresserad och samlade på hennes böcker, både på svenska och på engelska. Några av de engelska böckerna står numer i min bokhylla, väntandes på att bli läst.