Recension av Undergång


Rebecka från _enbokiveckan_ har läst och recenserat Undergång på instagram. En trevlig recension. Läs själv:

Jag har läst ”Undergång” skriven av Nathalie Sjögren ❄

Tvillingarna Emy och Melissa hittar sin faster död i hennes sommarstuga. Strax därefter försvinner Melissa och Emy måste hitta henne. Detta leder Emy till underjorden, där alla de väsen från den nordiska folktron vi hört berättas om existerar. De är riktiga och det pågår ett krig mellan de onda och de goda. Vilka kan Emy lita på och kommer hon att hinna hitta sin syster Melissa innan allt är för sent?

Betyg: 📚📚📚📚 (av 5)
Det var ett riktigt äventyr att läsa denna bok. Och jag som älskar den nordiska folktron gillade verkligen att världen jag som läsare fick vistas i var där dessa väsen finns. Jag hade dock velat ha ännu fler olika sorters väsen samt mer förklaring kring dem. Jag har lätt för att blanda ihop de olika och ibland kom jag inte helt ihåg vad som utmärker ett väsen när jag bara hör namnet. Jag gillar historien och att det är som att en saga har blivit verklighet. Jag gillar också att boken har lite av allt, både kärlek och hat, glädje och sorg.
Tack för att jag fick läsa.

 

Vill du också läsa Undergång? Då kan du köpa den här.