Recensioner


Recensioner av I nattens mörker

Bookiecookiez

Det finns ett driv i boken som gör att jag som läsare hela tiden vill vända blad, läsa lite till och att få veta hur det går. Även om den bygger på en klassisk saga är det en ny version och det är inte givet hur den kommer att sluta. Oväntade vändningar och avslöjanden under resans gång håller mitt intresse vid liv. … ”I nattens mörker” är i grunden en enkel historia, men den är skickligt uppbyggd och svår att lägga ifrån sig.

Tora Greve på Tira Tiger Förlag

Förhållandet mellan Diero och Serando är det mest intressanta i berättelsen … Författaren kan det där med skräck och demoner. Därför utgår jag ifrån att hon gjort ett medvetet val i boken I nattens mörker. För den som gillar skräck, kan detta bli ett intressant författarskap att följa.

Kulturloggen

En riktigt bra story i grunden. En by som lever i skräck, ett Draculaliknande monster som bor i ett slott i skogen. … Jag hoppas att Nathalie fortsätter skriva och utveckla sitt författarskap. Jag tror på henne, på att hon har fler obehagliga berättelser att dela med sig av, och jag ser fram emot att få läsa fler böcker av henne.

Caroline Hurtig

Kunde knappt vänta tills jag var hemma för att börja läsa och jag läste ut den på en dag. Kort och gott så tyckte jag om den, det är mörker, kyla, blod och skräck. … Den var allt annat än förutsägbar och trots att jag trodde att jag visste vad som skulle hända så hade jag ingen aning.

Sirius kista

I nattens mörker är en ganska spännande mörk historia om grymhet, ondska, men i mina ögon framförallt mänsklighet. Med mänsklighet menar jag här våra mindre trevliga sidor som grupptryck, maktutövande, övergrepp, rädsla och hämndbegär.