Publicerade verk


 

framsida-jpegUndergång

Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är försent?

Under begränsad tid kan du köpa den i min webbshop.

Köp boken här! 

 

 

 

 

 

I nattens möwpid-screenshot_2015-08-06-22-29-36_20150810143204252.jpgrker  Serandos förbannelse (kommer 2018)

Serando är en grym varelse med evigt liv som bor djupt inne i skogen. I nattens mörker lockar han till sig kvinnor. Han livnär sig på dem. Genom tankekraft får han dem att lämna tryggheten i en närliggande byn och bege sig till hans kalla slott ute i skogen.

Hur kan en varelse bli så grym? Så skoningslös. Svaret kanske finns i hans förflutna.

Någon gång för länge sedan fanns det godhet i Serando. Finns denna godhet kvar, eller är den för evigt förlorad?

Serando håller byn i ett järngrepp av skräck med sin skoningslösa terror. Ingen vågar göra något för att stoppa honom. Ingen – förutom Evilina. Hon känner en kuslig samhörighet med Serando. Varje gång han lockar en ny kvinna till sig känner hon av hans lockelse. Motvilligt dras hon till honom. Evilina tvingas välja mellan två val. Ska hon offra sig för byn och försöka rädda dem alla? Eller ska hon ge efter till Serandos lockelser och låta sig bli hans nästa offer?

Den kommer i ny reviderad upplaga 2018.

 

 

47444 I varje ångetag

Oscariansk steampunkantologi där 15 författare berättar en alternativhistoria om Förenade konungarikena Sverige och Norge med kolonier.

Nathalies novell heter I stormen hon dansar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steampunk SaSteam-Punk-Sagor-e1432195830892gor

Sexton författare tolkar sina egna visioner av kulturen i sjutton ångande noveller, som sträcker sig över en rad genrer från skräck och spänning till humor och romantik. Genom hela boken känner man en tydlig doft av mekanisk ånga och kan höra kolvarnas slag i stora och små maskiner.

Nathalies novell heter Siaren.

Du kan köpa boken här:

Adlibris
Bokus
cdon

 

 

 

Svenska spöken

svenska-spoken”Svenska spöken” är en antologi om när spökena började dyka upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet.
Tjugo noveller berättar om den olustkänsla som spreds bland de levande över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper och om de band av spökjägare som bildades i syfte att skydda oss från denna styggelse!
Men de handlar också om dem som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnade det ockulta och som tog upp kampen till spökenas försvar.
Vad skulle du göra?

Nathalies novell heter Den röda stugan

 

Köp boken här!

Kommande verk


En handbok i nåltovning

Serandos förbannelse