Böcker


I nattens mörker handlar om Serando som bor djupt inne i skogen. En grym varelse med evigt liv. I nattens mörker lockar han till sig kvinnor. Han livnär sig på dem. Genom tankekraft får han dem att lämna tryggheten i en närliggande byn och bege sig till hans kalla slott ute i skogen.

Hur kan en varelse bli så grym? Så skoningslös. Svaret kanske finns i hans förflutna.

Någongång för länge sedan fanns det godhet i Serando. Finns denna godhet kvar, eller är den för evigt förlorad?

Serando håller byn i ett järngrepp av skräck med sin skoningslösa terror. Ingen vågar göra något för att stoppa honom. Ingen – förutom Evilina. Hon känner en kuslig samhörighet med Serando. Varje gång han lockar en ny kvinna till sig känner hon av hans lockelse. Motvilligt dras hon till honom. Evilina tvingas välja mellan två val. Ska hon offra sig för byn och försöka rädda dem alla? Eller ska hon ge efter till Serandos lockelser och låta sig bli hans nästa offer?

 

 

 

Här kan du köpa boken:
Adlibris
Bokus
cdon.com

 I varje ångetag
Oscariansk steampunkantologi där 15 författare berättar en alternativhistoria om Förenade konungarikena Sverige och Norge med kolonier. Min novell heter I stormen hon dansar.

För närvarande ligger mitt nästa manus, Dimma över Ödesbyn, hor förlagen och väntar på att bli godkänt. Mer information om den kommer. Under tiden jobbar jag med ett nytt manus, som ännu inte har något namn.