Beställ ett porträtt


odd bild

 

Få en unik docka i ull

 

Vill du ha ett självporträtt? Vad ger man till den som har allt? Kanske är det någon som fyller år och du inte vet vad du ska ge i present. Eller är du ett stort Elvis fan och vill ha din egen Elvis? Varför inte din favoritskådespelare från en viss tv-serie?

Varför inte beställa ett nåltovat porträtt!

Att få en nåltovad docka är den perfekta presenten, speciellt till någon som har allt. Skicka in några bilder på den du vill ha avbildad så nåltovar jag en docka. Du kan välja mellan formatet Byst eller Helfigur. Jag gör både små dockor, ca 28 cm höga, och stora dockor, ca 35 cm höga.

 

 

20160226_101426

Doctor Who, aka Doctor Wool

När du beställer

Vid beställning betalar du en del av summan. Jag nåltovar då huvudet och visar upp det för dig. Du får då möjlighet att komma med synpunkter om ev. ändringar. Du får bestämma vilka kläder dockan ska ha och eventuella detaljer som smycken eller extra tillbehör. Jag jobbar vidare tills du är nöjd. Därefter betalar du resten av summan och jag gör klart dockan och skickar den till dig.

Se till att var ute i god tid – beställ minst en månad i förväg om du vill ha ditt porträtt vid en viss tidpunkt. Från att jag börjar tills att dockan är klar tar ca tre veckor, när det gäller stora dockor.

 

 

Priser:Anita 80 år och Solum 2015 055

Helfigur liten docka, 28 cm hög, 1000 kr

Byst stor docka 1500 kr
Helfigur stor docka, 35 cm hög, 2000 kr

Rabatt vid beställning av flera dockor, t.ex två stora helfigurer för 2400 kr.

Välkommen med din beställning genom att fylla i formuläret här nedan.

/Nathalie Sjögren

 

 

 

 

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande